son dakika haberi No Further Mystery

Wiki Article

İlk grado mahkemesinin kararını bileğerlendiren Bursa Havza Adalet sarayı Mahkemesi 1. Ceza Dairesi, maznun karınin akıl sağlamlığı raporu tuzakınmaması ve sanıklara ayrı avukat atanmadığı sebebi öne sürülerek kararı bozmuştu.

23:41 Tuzluca Tuz Terapi Merkezi turizmcilerin yeni rotası oldu - Tuzluca Tuz Terapi Merkezi turizmcilerin yeni rotası başüstüne Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde bulunan ve Doğu Rum Bölgesi'nin tuz ihtiyacının karşıtlandığı Tuz Dağı, bir kısmının dirlik turizmine kazanmıştırrılması ile müşterek turizmcilerin bile yeni rotası haline geldi.

AB'den Moskof enerjisine seçenek düşünce: 'Yeni kamu binalarına güneş panelleri zorunluluğu getiriliyor'

13:27 "Yılmayan Erbek Apartmanı" davasında "reddi kurul" talebi İzmir depreminde yıkılan binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı B Blok'u karınin açılan davada mahkeme kapısı heyeti, bir sanık avukatının "reddi kurul" talebi üzerine dosyayı üst mahkemeye gönderdi.

Suriye'de IŞİD'i fonlayarak faaliyetlerine devam ettiği idda edilen çimento devi Lafarge "insanlığa karşı kârlenen suçlara hissedar sürdürmek" cürümlamasıyla hükümlanacak.

Son dakika haberi: 18 Mayıs corona virüsü tablosu ve hadise sayısı Dirimlik Bakanlığı tarafından açıklandı!

01:08 Adana'da turfanda patates hasadı esasladı: Kilosu 9 liralık Adana'da turfanda patates hasadı sarrafiyeladı: Kilosu 9 lira Yüreğir Ziraat Odası Resi beyı Mehmet Akın Doğan: "Önümüzdeki günlerde fiyatlar düşecek" "Rekolte ve ilk teşrin alanı bağan"ADANA Türkiye'nin en erkenci patatesinin yetiştiği Adana'da hasat kelleladı.

17:37 AFAD Evgin uygulaması İstanbul sarsıntı tatbikatı derunin anık Vatandaşların kıyamet öncesinde, simultane ve sonrasındaki ihtiyaçlarını nazar boncuğu uygulamada gitmek üzere geliştirilen AFAD Ivedili mobil uygulaması, 20 Mayıs'ta düzenlenecek İstanbul Boşaltma Düzen ve Tahaffuz Uygulamaı'nda etkin olarak kullanılacak.

Engelliler Kanunu ile eğitimden bakıma kadar engellilerimizi raci pek çok mevzuda zamanı nitelikte adımlar attık.

Mazot deposunda narkotik ticareti Kayseri'de kolluk ekipleri tarafından meydana getirilen çallıkışmalarda otomobilin mazot deposuna zulalanmış uyuşturucu husus ele geçirildi.

00:23 Galatasaraylı çıkma yönetici memleketine dar yaptırdı Galatasaraylı sabık yönetici memleketine habitat yapmış oldurdı Iyilikçi iş eşı Necati Demirkol'dan Şanlıurfa'ya muhteşem görev Ninelerinin adına il ve kütüphane yapmış oldurdı Galatasaray'ın müstamel yöneticilerinden ve TJK'nın kırık dökük genel sekreteri iyiliksever iş kayırıcıı Necati Demirkol, memleketi...

01:00 Son dakika haberleri: Savaş halinde olan Rusya ve Ukrayna'ya Sason çileği Son dakika habere gereğince Savaş halinde olan Rusya ve Ukrayna'evet Sason çileğiBATMAN Batman'ın Sason ilçesinde tütüne almaşık olarak 2011 yılında ülke desteği ile son haber ilçede ekimine kafalanan ve her sabık sene yaygınlaştırılan Sason çileğinin ilk hasadına saksılandı.

Ulusal Müdafaa Bakanlığı: Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde belirleme edilen 2 PKK'lı terörist, SİHA'larımız tarafından tesirsiz hale getirildi. Gara bölgesinde ruhsuz hale getirilen yıldırıcı skorsı 5 başüstüne.

Fakat bu kadar dijital yatırımlar regüle edilmiyor, nedeniyle da bu dünyada yatırımcıyı koruyacak tedbirler çok sınırlı.

Dün Dün 10:29 Savaş halinde olan Rusya ve Ukrayna'ya Sason çileği Batman'ın Sason ilçesinde tütüne almaşık olarak 2011 senesinde mutluluk desteği ile ilçede ekimine çıbanlanan ve her güzeşte yıl yaygınlaştırılan Sason çileğinin ilk hasadına kellelandı.

Report this wiki page