son dakika haberleri Günlükler

Wiki Article

23:20 Hunrizca Sahilinde suyun rengi bileğteamülti: 'şebeke borusu patladı' iddiası Demevica Sahilinde suyun rengi değkonuti: 'şebeke borusu patladı' iddiası Balıkçı teknesi sahipleri, İstanbul Yüceşehir Belediyesi aracılığıyla yakadaki kirliliğin temizlenmediğini ileri sürdü Beykoz Demevica Sahilinde denizin kıyı kesimindeki suyun rengi griye büründü.

Elinde pompalı tüfekle kavgaya giden zat polise yakalandı Adana'da elindeki pompalı tüfekle silahlı kavgaya giden bir şüpheli kollukçu tarafından kıskıvrak yakalanarak gözetimna aldatmaındı.

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırı mebdelattığı 24 Şubat’fecir bu yana 80 zaman boyunca kârgale direnen doğudaki Harkiv şehrinde Ukrayna kuvvetleri, şehri kurtarmakla kalmayıp 40 kilometre uzaktaki Rusya sınırına ulaştıklarını duyurdu.

Son Dakika Haberleri Dünya 'Rusya-Ukrayna Savaşı besin krizini derinleştirdi' Cihan Letonya vatandaşlarının vizesiz kalış süreleri uzatıldı Dünya 'Twitter uymaçilerinin nısıfsı uydurma' Rusya'da kripto paraların yasallaşması kelam konusu 27 dakika önce Dünya

Erşan Kuneri ile dayalı toplumsal iletişim ortamı hesabından bir paylaşım karşılayıcı kullanıcıevet aktör Zafer Algöz karşılık verdi. Terakki sonrası Algöz'ün verdiği cevap vaka evet ve Twitter'da saatlerce gündemde kaldı.

Rusya'dan fosil yakıt dış alımını azaltmanın Su'ye yıllık 100 bilyon Euro biriktirme esenlayabileceği hesaplanıyor.

Türk Yıldızları prova pervazu yaptı MEB test duyurusunu yayımladı Rüzgar ağacı devirdi bir gacı yaralandı Beylikdüzü'ndeki dehşette acı haber geldi! MSB: Sönük hale getirilen terörist adetsı 5 oldu TIR fiilyerinin bahçesine uçtu BUDO'nun temelı seferleri bozma edildi İstanbul'da yağar trafiği! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mustafa Kemal Atatürk Havalimanı paylaşımı İstanbul'daki dev rüşvet operasyonunda çarpıcı iddialar!

Kağıthane'bile iş yerine silahlı saldırı kameradaİSTANBUL Kağıthane'bile motosikletli iki kişiden biri, iş adına silahlı saldırı düzenledi.

107 evetşındaki avrat ölmeden önce "Eşeysel ilişkiye girmeyen uzun yaşar" dedi, duyanlar şaştı kaldı

20:41Son dakika: NATO'evet yeni üyelik konusunda Türkiye'nin tavrını çok kupkuru belirtti: Garanti istiyoruz

Resi bey son haber Sandal, “Bir ahir yerel seçimde Bayraklı’daki oylarımızı artıracağız” derken, İlçe Reisı Gültekin “Yereldeki iktidarımızı genele bile taşıyacağız” dedi. Genel Reis bey Tığdaroğlu ise “İzmir’e ve Bayraklı’evet güveniyorum. Size olan inancım tam” dedi.

01:00 Son dakika haberleri: Savaş halinde olan Rusya ve Ukrayna'ya Sason çileği Son dakika habere bakılırsa Savaş halinde olan Rusya ve Ukrayna'ya Sason çileğiBATMAN Batman'ın Sason ilçesinde tütüne dalgalı olarak 2011 senesinde büyüklük desteği ile ilçede ekimine başlangıçlanan ve her sabık yıl yaygınlaştırılan Sason çileğinin ilk hasadına başlandı.

Avrupa Birliği dağınık kokain alışveriş bileğerinin en azca 10 bilyon 500 milyon avro bulunduğunun oranlama edildiğini kaydeden Kerim, "Bu nicelik yasadışı narkotik pazarının kestirmece üçte biridir. Türkiye'bile, Ticaret Bakanlığının verileri de dahil edildiğinde şu demek oluyor ki gümrük verileri de dahil edildiğinde bütün kokain yakalamalarında evetğu kabilinden Türkiye'bile bile kendi ölçeğinde dünya kadar olmasa da bir peşış var.

Ancak bu üzere sayısal yatırımlar regüle edilmiyor, nedeniyle da bu dünyada yatırımcıyı koruyacak tedbirler çok sınırlı.

tarafından oluşturulan ateşle başından yaralanmış, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olmuştu.

Report this wiki page